top of page

BIOREZONANȚA

Centrul de sanatate a fost creat pentru a va oferi o serie de solutii simple si usor de aplicat pentru optimizarea si intretinerea starii dumneavoastra de sanatate, pentru a avea o dezvoltare armonioasa in toate cele patru dimensiuni ale vietii: social, financiar, familial si spiritual. In acest sens puteti beneficia de o serie de servicii, programe si training-uri inovatoare. 

Biorezonanta

Biorezonanta este considerata metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare a organismului.

Relationeaza cu cel testat prin 7 sisteme de preluare de informatii coroborandu-le intr-un raport foarte exact si prietenos usor de inteles de catre cel interesat. 

Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de uz personal, bazate pe efectul undelor electromagnetice de optimizare a proceselor bio-informatice care ne controleaza sanatatea.

vegetative-rezonans-diagnostic-doctor-examines-child-boy-hand-with-help-bioresonance-dipst
health-wellness_balanced-living_healthy-living_bioresonance-therapy-better-diagnostic-meth

Sisteme Electrofiziologice

Tehnica de feedback prin biorezonanta (BRT – bioresonance terapy) este o metoda terapeutica bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile ultrafine electromagnetice produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului.

Dispozitivele de biorezonanta concepute în urma nenumaratelor studii stiintifice, ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot si sa tratam adevaratele cauze care duc la dezechilibrarea starii de sanatate.

bottom of page