top of page

Aparate PC Power

Tot ceea ce se poate măsura, se poate controla.
Pune aparatele să lucreze pentru tine și schimbă-ți viata în bine.
Activator energie celulara.png

Activator energie celulara

Efectul de energizare și întinerire începe chiar din prima ședință. Vă veți simți mai energici, mai puternici și plini de viață în timp ce mecanismele de regenerare se activează.

E-Mor 2.0

Generatorul E-MOR distruge majoritate paraziților interni prin rezonanța pe care o realizează cu aceste microorganisme. Susține în mod activ procesul de regenerare.

e-mor.png
PCE Effect Trainer.png

PCE Effect Trainer

Îmbunătățește-ți starea mentala cu PCE Effect Trainer. Acest dispozitiv este un echipament de măsură pentru un antrenament PcE orientat pe scopuri. Cu ajutorul lui îți poți urmări antrenamentul pentru a te antrena mai eficient și mai specific. Acest dispozitiv are capacitatea de a indica atât dacă este corect poziționat cât și dacă exercițiile parcurse conduc la efecte pozitive și la o energie buna. 

PCE Nova.png

PCE Nova

PCE Nova ajută în cazul expunerii la radiațiile electromagnetice crescute ale soarelui sau cele generate de furtunile solare, a expunerii la diverse unde de tip radio și cele folosite în telecomunicații mobile de tipul 3G, 4G, 5G, 6G și a undelor provenite de la sateliți. În același timp ajută la reducerea impactului negativ generat de electrosmog (câmpuri generate de liniile de înaltă tensiune sau cele generate de orice dispozitiv electronic).

PCE L-Clean.png

PCE L-Clean

PCE L-Clean este calea ta ușoară de drenaj limfatic electric. Curăță sistemul limfatic în doar 30 de minute - COMPLET AUTOMAT!

Lăsați PCE L-Clean să vă curățe ganglionii limfatici puteți continua o altă activitate.

PCE L-Clean.png

PCE V-Trainer

Pce V-Trainer este un dispozitiv de antrenament și stimulare pentru relaxare profundă și antrenament de atenție.

Cum funcționează - nervul vag este stimulat prin curenți electrici foarte fini.

PCE V-Trainer.png
Placa EMOR.png

Placa EMOR

Cu ajutorul plăcii EMOR puteții îndepărta încărcăturile nocive din alimente, băuturi și produse cosmetice și în același timp să le energizați! Placa EMOR a fost dezvoltată pentru a a fi folosită și în combinație cu generatorul Pce E-MOR.

ReVitron

Cu ajutorul ReVitron, puteți accelera procesul de regenerare a corpului și de a aduce o creștere enormă a bunăstării și a vitalității. S-a dovedit științific că toate procesele biologice pot fi influențate de o stimulare electrică corectă.

ReVitron.png
PCE Natural Energy Cable.png

PCE Natural Energy Cable

Pachetul contine:

Cablu PCE Natural Energy

Electrod de mana din cupru

Electrod pentru împamantare din cupru

Instrucțiuni de folosire

PCE Vortex.png

PCE Vortex - Black Box

Prin stimularea cu ajutorul tehnologiei Pce Vortex obținem o stare de coerență alfa în câteva minute. Ce înseamnă această stare de coerență alfa? Coerența neurală este o stare a creierului care permite o profundă și lejeră relaxare fizică și mentală.

PCE Chakra Trainer

Antrenamentul cu Pce Chakra Trainer permite procesul de activare a centrelor energetice. Veți învăța să vă mobilizați complet centrul energetic interior și să vă direcționați dezvoltarea spirituală.

PCE Chakra Trainer.png
bottom of page