top of page

TESLATRON

Bazat pe o inventie extraordinara a lui Nikola Tesla, este un aparat ce are la baza ideile acestuia despre vindecarea, intinerirea si fortificarea organismului uman.

Begin Your Parctice

Atunci când potenţialul electric al celulelor este mare, viaţa curge lin şi înfloritor, fără oboseală, stres şi boli.
Dar pe măsură ce timpul trece şi neglijăm hrana, somnul şi emoţiile, potenţialul electric ni se reduce.
Astfel încât, atunci când nu facem nimic pentru sănătate şi viaţă, voltajul scade odată cu timpul de la -35 mV  la -25 mV, apoi la -15 mV şi în final sub această valoare apare boala şi în cele din urmă moartea.


Creşterea şi menţinerea unei tensiuni optime a membranei celulare se obţine prin plasarea corpului într-un câmp cu potenţial electrostatic ridicat.


Rezultatele stabile vin odată cu schimbarea celulară, ne facem cu adevărat bine numai dacă creăm celule noi, nu şi dacă le corectăm pe cele care nu funcţionează bine.

Înlocuim :
• pielea la 6 săptămâni,
• ficatul la 8 săptămâni,
• sistemul nervos la 8 luni,
• oasele la 1 an,
• tot corpul la 8 luni (ca medie).
Ca să facem celule noi sănătoase avem nevoie de materiale bune şi în întregime, fără nici o lipsă dar, mai mult decât orice avem nevoie de un voltaj bun.

Head Massage

CUM  FUNCŢIONEAZĂ TERAPIA  ELECTROSTATICĂ

Este o tehnică simplă, non-invazivă ce foloseşte electricitatea statică, producând rezultate clinice rapide.


Atunci când asupra corpului se aplică un câmp electric de curent alternativ de voltaj înalt, este stimulat metabolismul celular prin suplimentarea de ioni, iar balanţa electrolitică acid-bază a sângelui se ajustează.


Aparatul aplică un nivel sigur de potenţial electric de voltaj înalt şi crează un câmp electric în jurul pacientului.
Câmpul electric generează cantităţi mici de curent indus, ce pătrund în corp şi stimulează metabolismul.


Curgerea de ioni pozitivi de hidrogen poate fi direcţionată optim. Acest lucru este important deoarece de curgerea de protoni şi ioni depinde: coordonarea enzimelor, controlul calciului ionic, proteinele transportate în sânge, balanţa generală acid-bază. Fiziologia anormală este asociată cu o activitate electrică anormală. Corectarea activităţii electrice anormale facilitează restaurarea unei fiziologii normale.

MODURI DE  UTILIZARE

Funcţia “Potenţial înalt” (High Potential)

acest dispozitiv de terapie crează un câmp electric de voltaj înalt ce înconjoară corpul, neutralizează excesul de sarcini pozitive, relaxează corpul, restaurează potenţialul membranelor care este esenţial pentru sinteza energiei, permeabilizează corpul şi stimulează metabolismul.

Funcţia “Potenţial negativ” (Negativ Potential)

electroterapia prin potenţial negativ va aduce corpul în câmpul de înalt potenţial negativ electrostatic, va echilibra valoarea PH-ului, va face sângele mai alcalin, determinând astfel o creştere a proporţiei de calciu (seric), micşorând astfel vâscozitatea sângelui şi purificându-l.

Funcţia “Câmp pentru somn” (Sleep Field)

când staţi întins pe saltea (este un accesoriu opţional) şi alegeţi modul somn, se vor îmbunătăţi calităţile somnului.

Funcţia “Unde luminoase” (Light Wave)

dispozitivul aplică micro vibraţii de unde de lumină cu o frecvenţa de 72000 Hz /secundă, ceea ce ridică temperatura corpului cu 1-2 grade, producând un efect aerobic ce arde grăsimea în exces şi face masaj celular.

Creionul electronic

pentru electropunctură şi masaj: produce curgerea ionilor de oxigen, foloseşte microcurenţi de voltaj înalt care aduc un flux sporit de electroni şi generează un flux puternic de antioxidanţi (-9000 V).

DSC9037.jpg

BENEFICIILE  APARATULUI

silhouette-fitness-girl-practicing-yoga-mountain-with-sun-light.jpg

AVEȚI ÎNTREBĂRI?

bottom of page