top of page

FEND SHUI

Maestrii chinezi de Feng Shui din vechime au realizat faptul ca, atunci cand omul se aliniaza cu energiile bune care exista in mod natural in Univers, el va beneficia de „noroc”, sanatate, prosperitate, relatii bune cu ceilalti, iar atunci cand se aliniaza cu energia negativa sau stagnanta, dezorganizata, va trece prin dificultati si obstacole.

In consecinta, scopul Feng Shui-ului este de a armoniza fortele naturii din locul in care traiti sau lucrati si din mediul inconjurator, iar obiectivul este de a valorifica aceste energii intensificate pentru ca acestea sa poata circula in mod favorabil, marind norocul din viata oamenilor.

Pentru casă

In urma unei consultatii Feng Shui se poate face alinierea corecta la fortele mediului ambiant, precum si aranjarea, plasarea, armonizarea si reechilibrarea energiilor din acel loc.

 

Veti afla ce influenta au factorii externi si interni asupra starii dumneavoastra de sanatate si asupra modului de viata.Veti afla care sunt cele mai favorabile pozitii in care trebuie sa va asezati patul, biroul si alte obiecte de mobilier.Puteti beneficia de consultanta in alegerea unei case potrivite sau a unui loc potrivit pentru constructia unei case care sa va aduca tot ceea ce va doriti.

De asemenea, puteti beneficia de sfaturi pentru alegerea design-ului cladirii si al interiorului acesteia (formele si culorile potrivite) pentru a crea un mediu armonios. Aveti posibilitatea de a afla care este cea mai favorabila data pentru a va muta intr-o noua locuinta sau care este data si modul cel mai bun in care puteti face o renovare.

traditional-feng-shui-composition.jpg
arch-made-pebbles.jpg

Pentru afaceri

Pentru afaceri o consultatie Feng Shui va va lamuri asupra modului in care puteti crea oportunitati mai multe si mai bune pentru afacerea dumneavoastra. In acest tip de consultatie se tine seama de tipul de afacere pe care o aveti si de activitatea pe care doriti sa o desfasurati in acel spatiu ( spatii de birouri, magazin, restaurant, hotel, clinica etc).

Veti afla care este cel mai profitabil mod in care puteti amenaja acel spatiu, in care puteti crea fluxul de oameni, cel mai bun loc si mai sigur pentru a amplasa casele de marcat intr-un magazin sau a casei de bani, precum si care este cel mai benefic loc in care puteti purta negocieri.


Va poate ajuta in a determina cat de benefic si de compatibil este un anumit spatiu cu afacerea pe care doriti sa o desfasurati acolo ajutandu-va sa gasiti locul potrivit precum si modul potrivit de a amenaja un spatiu.


Puteti afla care este cea mai favorabila data la care va puteti muta intr-un spatiu nou, sau care este cea mai buna data ala care puteti incepe o afacere.

Tea Time

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Metodele folosite in consultatii sunt Scoala stelelor zburatoare si Scoala celor opt case.
Pentru o consultatie aveti nevoie de: data finalizarii constructiei, planul cladiri.
Pentru cei dintre dumneavoastra care sunteti pasionati de aceasta arta si doriti sa aflati mai multe informatii organizam cursuri de Feng Shui.

Toate consultatiile sunt autorizate si garantate de
Centrul international de cercetare in
Feng Shui si Astrologie chineza din Canada
condus de Maestrul Joseph Yu

Pentru programari va rugam sa ne contactati la: 0762 217 910, 0762 217 912

bottom of page