top of page

Cele mai periculoase 3 toxine pentru creier

O minte sanatoasa este un lucru pe care nu vrem sa-l pierdem, dar, din cauza chimicalelor facute de om, amenintarea cu distrugerea unei functii normale a creierului este intotdeauna prezenta. Iata care sunt, potential, cei mai mari agresori ai mintii (vestea buna este ca ii poti evita foarte usor).



Metalele grele

Metalele grele sunt niste toxine sinistre care nu se indeparteaza cu usurinta, dar se gasesc adesea in corpul nostru si, deci, in creier, din cauza vaccinurilor, a procedurilor stomatologice, a chimicalelor folosite in agricultura, a poluarii industriale, a carnii de peste, pui etc.

Cei mai sensibili in fata deteriorarii creierului in fata mercurului sunt nou-nascutii care nu si-au dezvoltat inca bariera la nivelul sistemului circulator inspre creier si care sunt supusi unui program intensiv de vaccinare (prin intermediul caruia mercurul intra direct in fluxul sangvin).

La bebelusii care au genetic o problema, cum ar fi lipsa enzimelor responsabile cu detoxifierea metalelor grele, expunerea prenatala si postnatala la mercur duce la deteriorare neurologica si la aparitia simptomelor de autism.

Medicul Robert Nash, citat de naturalnews.com, este de parere ca efectele toxice ale mercurului poate cauza un spectru larg de boli ale creierului, inclusiv autism, Alzheimer, scleroza laterala amiotrofica.



Indulcitorii artificali

Dorinta pentru indulcitorii cu zero calorii produsa de aparitia indulcitorilor artificali si efectele negative asupra creierului au fost bine documentate de nenumarate studii. Acestia se gasesc in bauturi racoritoare, iaurt, guma de mestecat, sosuri, indulcitorii de pe mesele cafenelelor, apa cu arome, cereale si produse fara zahar.


Aspartamul este o combinatie de chimicale, adica acid aspartic (un amino acid cu efecte excitante la nivelul celulelor creierului), metanol si fenilalanina, oamenii de stiinta plasandu-l pe primele locuri in randul substantelor toxice. Cand aspartamul se descompune, produce un compus care poate declansa tumori la creier.

Consumul de aspartam a fosta sociat cu peste 90 de simptome diferite, inclusiv atacuri de panica, vorbire dezarticulata, depresie si migrene.



Monoglutamatul de sodiu

Acesta este o forma concentrata de sare adaugata alimentelor pentru a le da gust. A fost prima data folosit in ratiile militarilor pentru a avea un gust placut, fiind apoi adoptat de intreaga industrie alimentara. Evita mancarurile procesate sau uita-te bine pe eticheta.`

926 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page