top of page

Grasimile sunt arse rapid de 6 alimente!


Alimentele sunt de doua feluri cele care ne construiesc, ne repara si ne dezvolta, iar celelalte sunt cele care ne ametesc, ne distrug si ne urca cu creieri pe peretii.

Daca primele mentin formula de 80-20 % alcalin-acid si ard grasimile, alimente cu calorii negative, celelalte rastoarna acest raport si aduc prejudicii sanatatii umane.

Mentinerea unei limite optime a greutatii are impact pozitiv asupra multor aspecte referitoare la sanatatea si vitalitatea intregului corp.

Un corp in limita optima de greutate este plin de energie, revigorat, beneficiaza de o circulatie buna, respira corect, gandeste corect.

Iata si cateva alimente care ard grasimile:

1. Ceaiul verde arde grasimile mai eficient decat te-ai astepta. Este si meritul polifenolului specific, EGCG. Astfel, ceaiul verde ajuta corpul sa elimine grasimile si sa arda caloriile.

2. Lamaile. Dintre citrice, cel mai mult ne plac lamaile pentru ca ne ajuta sa ardem grasimi in mod foarte eficace. Prepara o limonada cu miere si ghimbir si asteapta-te la efecte suprinzatoare.

3. Varza contine calorii negative. Varza nu este cel mai gustos aliment, insa este benefic pentru tot organismul. Puteti consuma varza cruda, sub forma de salata, varza fiarta sau gatita alaturi de peste si carne slaba.

Evident, supa de varza este deja faimoasa pentru persoanele care doresc sa urmeze o dieta putin mai drastica si cu efecte cat mai rapide. Nu este cea mai gustoasa supa, insa preparata si alaturi de alte legume, condimente bine alese si putin bors, poate deveni senzatia verii.

4. Scortisoara faciliteaza si ea arderea grasimilor, asa canu ezita sa o consumi cat mai des. Poti sa adaugi scortisoara in ceai, in cacao, in cafea, in deserturi, in orez indian si nu numai!

Mai mult, scortisoara este cunoscuta pentru faptul ca distruge microbii, stimuleaza memoria si combate starile depresive si gripale! Nu este deloc rau pentru un condiment care se afla in permanenta la dispozitia noastra.

5. Ardeiul iute. Capsaicina reprezinta compusul din ardei iute, compus care ne intereseaza cel mai mult pentru ca ne ajuta sa ardem grasimi si sa eliminam kilogramele in plus.

6. Cacaoa este si ea unul dintre cele mai bune alimente care ne ajuta sa ardem grasimile. Nu o consumati cu zahar, ci cu miere sau extract din stevie, altfel nu veti reusi sa eliminati kilogramele in exces.

Un program corect de nutritie si un orar adecvat poate mult mai multe avantaje decat banuiti.

Este adevarat ca Platon are dreptate ,,…Mai degraba schimbi 10 religii la un om decat modul de a manca…,, Ganditi-va la ceea ce vreti cu adevarat de la viata.

2,608 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page