top of page
6041974346346403641_edited.jpg

Descoperă Armonia și Echilibrul la Retreaturile Zhineng Qi Gong din Bulgaria!

Alătură-te lui Adrian Cranta pentru trei retreaturi de neuitat cu tema Zhineng Qi Gong, desfășurate în frumoasa stațiune Balcic din Bulgaria.

 

Experimentează puterea revitalizantă a Qi-ului și explorează conexiunea profundă dintre minte și corp într-un cadru natural și liniștit.

Perioade:

1-8 August

8-18 August

18-28 August

Alătură-te instructorului Adrian Cranta pentru trei retreaturi de neuitat cu tema Zhineng Qi Gong, desfășurate în frumoasa stațiune Balcic din Bulgaria.

Experimentează puterea revitalizantă a Qi-ului și explorează conexiunea profundă dintre minte și corp într-un cadru natural și liniștit.

Perioade:

1-8 August
8-18 August
18-28 August

6041974346346403696.webp

Our 
Story

Ce include programul

  • Zhineng Qi Gong

  • Qi Gong-ul simplu, exerciții de încălzire și stretching

  • Forța vidului

  • Tai Chi

  • Forma mergând

  • Practica cu Natura - copacii, apa și pământul

  • Surâsul interior

  • Automasajul Qi
     

Descoperă Armonia și Echilibrul cu ZHINENG QIGONG

Zhineng Qigong este o practică tradițională chineză veche de mii de ani, cunoscută pentru beneficiile sale profunde asupra sănătății și bunăstării mentale și emoționale. În cadrul Zhineng Qigong, Qi-ul (energia vitală) este canalizat și direcționat prin intermediul mișcării, respirației și meditației pentru a îmbunătăți sănătatea și vitalitatea organismului.

Prin practicarea Zhineng Qigong, participanții experimentează

Costurile retreaturilor

1

Ridicarea și Turnarea Qi-ului
(1 - 8 august)

2750 lei

Costuri cazare

Costul cazării este separat și include cele 3 mese (full board).

2

Forma Minte-Corp
(Xing Shen Zhuang)
(8 - 18 august)

3750 lei

Costuri cazare

Costul cazării este separat și include cele 3 mese (full board).

3

Zhineng Vindecător
(18 - 28 august)

3750 lei

Costuri cazare

Costul cazării este separat și include cele 3 mese (full board).

Pentru rezervări și detalii suplimentare, contactați-ne la adresa de email office@fitforlife.ro

Cazare și mese

Costul cazării este separat și include cele 3 mese (full board). Variantele disponibile sunt:

Rezervări efectuate până pe 30.04 și avans de 30% până pe 15.05

1. Camere Duble (fără balcon) (2 adulți)

48 EUR/noapte/persoană

2. Camere Duble (fără balcon) (Utilizare Single)

81 EUR/noapte

3. Junior Suite cu Vedere la Parc (2 adulți)

58 EUR/noapte/persoană

4. Junior Suite cu Vedere la Mare (2 adulți)

65 EUR/noapte/persoană

Rezervări efectuate după 01.05 cu 30% avans într-o săptămână.

1. Camere Duble (fără balcon) (2 adulți)

53 EUR/noapte/persoană

2. Camere Duble (fără balcon) (Utilizare Single)

95 EUR/noapte

3. Junior Suite cu Vedere la Parc (2 adulți)

63 EUR/noapte/persoană

4. Junior Suite cu Vedere la Mare (2 adulți)

70 EUR/noapte/persoană

Al treilea adult pe pat suplimentar: reducere de 20% din prețul patului obișnuit.

Restul sumei (70%) trebuie plătit 1 săptămână înainte de sosire.

RIDICAREA ȘI TURNAREA QI-ULUI

Ridicarea Qi-ului și turnarea lui (cunoscută și sub numele de "Peng Qi Guan Ding" în limba chineză) este una dintre metodele fundamentale de practică în Zhineng Qigong.

Această tehnică este esențială în stabilirea și circulația Qi-ului (energiei vitale) în corp și este adesea considerată ca fiind punctul de plecare al practicii Zhineng Qigong

Conceptul de Qi (energie vitală):

Zhineng Qigong pornește de la conceptul fundamental al Qi-ului, o energie subtilă care străbate întregul univers și corpul uman. Ridicarea Qi-ului și turnarea lui vizează circulația și concentrarea acestei energii în corp pentru a promova sănătatea și bunăstarea.

Mișcări fluide și armonioase:

Practicanții acestei metode urmează un set de mișcări precise și fluide, care sunt sincronizate cu respirația. Aceste mișcări sunt concepute pentru a facilita fluxul Qi-ului în corp și pentru a înlătura eventualele blocaje sau energia stagnantă.

Concentrarea atenției și intenției:

o componentă esențială a practicii este concentrarea atenției și intenției asupra circulației Qi-ului în timpul mișcărilor. Prin focalizarea atenției, practicanții pot amplifica și direcționa fluxul de energie în zonele dorite ale corpului, contribuind la echilibrarea și armonizarea acestuia.

Beneficii pentru sănătate:

Ridicarea și turnarea Qi-ului este asociată cu numeroase beneficii, inclusiv reducerea stresului și a tensiunii, îmbunătățirea circulației sângelui și a funcțiilor sistemului imunitar și creșterea nivelului de energie și vitalitate.

Practică accesibilă și adaptabilă:

Această metodă poate fi practicată de persoane de toate vârstele. Mișcările sunt ușor de învățat, iar practicanții pot adapta intensitatea și durata exercițiilor în funcție de propriile nevoi și capacități.

Unirea minții cu corpul:

Xing Shen Zhuang este concepută pentru a facilita unirea minții cu corpul. Prin intermediul unor mișcări precise și fluide, practicanții își direcționează atenția și intenția către diferite părți ale corpului, facilitând astfel circulația Qi-ului și promovând echilibrul energetic.

Dezvoltarea Qi-ului intern:

Xing Shen Zhuang lucrează în principal asupra Qi-ului intern (Hunyuan Qi), care este considerat sursa fundamentală a sănătății și vitalității. Prin practicarea acestei metode, practicanții își întăresc și își dezvoltă capacitatea de a simți și de a controla Qi-ul în interiorul lor.

Lucrul cu ligamentele și articulațiile:

Această metodă cuprinde o serie de mișcări și exerciții care lucrează asupra ligamentelor și articulațiilor în întregul corp. Aceste mișcări ajută la îmbunătățirea flexibilității, mobilității și stabilității corpului, contribuind la prevenirea leziunilor și a îmbătrânirii premature.

Promovarea calmului și a liniștii interioare:

Prin practicarea Xing Shen Zhuang, practicanții experimentează o reducere a stresului și a anxietății, obținând un sentiment de calm și liniște interioară. Această practică este adesea utilizată pentru a ajuta la gestionarea emoțiilor și a tensiunilor cotidiene.

Beneficii pentru sănătate:

Inclusiv îmbunătățirea circulației sângelui, a funcțiilor sistemului imunitar și a stării generale de sănătate și vitalitate. Practicanții raportează adesea o creștere a nivelului de energie și o îmbunătățire a stării de bine după practicarea regulată a acestei metode.

FORMA MINTE-CORP

Descoperă Profunzimea și Echilibrul cu Xing Shen Zhuang

Xing Shen Zhuang, cunoscută și sub numele de Forma Minte-Corp, reprezintă o metodă avansată de antrenament în cadrul practicii Zhineng Qigong.

 

Această practică ancestrală chineză se concentrează pe dezvoltarea Qi-ului intern (Hunyuan intern) și reprezintă o etapă crucială în călătoria către echilibrul și armonia interioară.

De ce să practici Xing Shen Zhuang?

Xing Shen Zhuang este considerată o practică esențială pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și să-și aducă echilibrul în viață. Prin integrarea acestei practici în rutina zilnică, poți experimenta transformări semnificative în sănătatea și bunăstarea ta generală.

Alătură-te nouă în călătoria către echilibru și armonie cu Xing Shen Zhuang și descoperă puterea și profunzimea acestei practici ancestrale!

ZHINENG VINDECĂTOR

Reprezintă o ramură distinctă a medicinii tradiționale chineze (MTC) care se bazează pe principiile fundamentale ale Zhineng Qigong și ale sistemului Hun Yuan. Această terapie integrativă abordează sănătatea și vindecarea prin echilibrarea și regenerarea energiei vitale (Qi) în corp.

În plus, această formă de practică pune un accent deosebit pe îmbunătățirea conștientizării și a conexiunii interioare a individului, facilitând astfel o mai bună înțelegere a propriilor nevoi și dorințe de vindecare. Nu se concentrează doar asupra simptomelor, ci și pe identificarea și abordarea cauzelor profunde ale problemelor de sănătate, înțelegând că sănătatea este o stare de echilibru și armonie între corp, minte și spirit.

În concluzie, Zhineng Vindecător, oferă o cale autentică și eficientă către atingerea și menținerea stării optime de sănătate și bunăstare personală, familială, și atingerea obiectivelor propuse.

Fundația Zhineng Qigong:

Se bazează pe principiile fundamentale ale Zhineng Qigong, o practică ancestrală chineză care vizează circulația și concentrarea Qi-ului în corp pentru a promova sănătatea și bunăstarea. Practicanții Zhineng Qigong folosesc tehnici de meditație, respirație, mișcare și concentrare pentru a influența fluxul de Qi în corp.

Sistemul Hun Yuan:

Această formă de terapie se inspiră din sistemul Hun Yuan, care este o abordare holistică a sănătății și vindecării. Acest sistem își are rădăcinile în filosofia taoistă și cuprinde o gamă largă de metode și tehnici.

Echilibrarea energetică:

Principala abordare a acestei metode constă în echilibrarea și regenerarea energiei vitale (Qi) în corp. Prin intermediul tehnicilor specifice Zhineng Qigong și ale sistemului Hun Yuan, practicanții învață să-și recâștige echilibrul energetic și să-și activeze propriile capacități de vindecare.

Terapie integrativă:

Această metodă de practică adoptă o abordare integrativă și personalizată a vindecării, luând în considerare aspectele fizice, emoționale, mentale și spirituale ale individului. Practicanții pot utiliza o varietate de tehnici și metode, adaptate nevoilor și condițiilor specifice fiecăruia în parte.

Beneficii pentru sănătate:

Inclusiv reducerea stresului și a anxietății, ameliorarea durerilor cronice, îmbunătățirea somnului și a digestiei, stimularea sistemului imunitar și creșterea nivelului general de energie și vitalitate.

Cine este Adrian Cranta

Adrian Cranta este un profesionist desăvârșit și un călăuzitor dedicat în domeniul sănătății și al dezvoltării personale. Cu o carieră vastă și variată în diferite domenii legate de bunăstare și dezvoltare umană, Adrian își dedică viața învățării, practicării și predării unor tehnici și metode care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la atingerea potențialului maxim al individului.

Ca instructor certificat în Zhineng Qi Gong, Adrian Cranta împărtășește cu pasiune și devotament cunoștințele și experiența sa vastă în acest domeniu, ghidându-i pe alții în călătoria lor către sănătate și armonie interioară. Cu o înțelegere profundă a principiilor și practicilor Zhineng Qi Gong, Adrian creează un mediu sigur și suportiv în care elevii săi să se simtă încurajați să exploreze și să descopere potențialul lor de vindecare și transformare.

Pe lângă activitatea sa în domeniul Zhineng Qi Gong, Adrian Cranta este implicat și în alte domenii ale dezvoltării personale și alvindecării, oferind consultanță și coaching individual pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții și să-și atingă obiectivele personale și profesionale. Prin intermediul unei abordări integrate și personalizate, Adrian își ajută clienții să-și descopere resursele interioare și să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a face schimbări pozitive și durabile în viața lor.

Cu o reputație solidă și o vastă experiență în domeniul sănătății și al dezvoltării personale, Adrian Cranta este recunoscut pentru profesionalismul său, pentru pasiunea sa pentru învățare și pentru angajamentul său față de bunăstarea și evoluția celor pe care îi ghidează. Participarea la programele și workshop-urile conduse de Adrian reprezintă o oportunitate unică de a beneficia de experiența și înțelepciunea sa într-un mediu care încurajează creșterea și transformarea personală.

Participarea la retreaturile sale reprezintă o oportunitate unică de a beneficia de îndrumarea și experiența sa într-un cadru relaxant și inspirant, oferind astfel posibilitatea de a experimenta transformarea și eliberarea în lumea minunată a Zhineng Qi Gong.

6041974346346403662.webp

Contactează-ne

Lasă-ne un mesaj dacă ești interesat de una dintre tabere și revenim către tine.

Multumim pentru mesaj!

bottom of page